Դուք կարող եք ինքնուրույն ջնջել հաշիվը հավելվածում՝ բացելով «Պրոֆիլ» բաժինը, սեղմելով «Ջնջել հաշիվը» և հաստատելով գործողությունը։ Եթե, այնուամենայնիվ, դժվարում եք, սիրով կօգնենք. լրացրեք ստորև ձևը։